APS apparaat huren

APS therapie geeft goede resultaten bij vele klachten. Zorgt voor sneller herstel na (pees) blessures. Bij de meeste klachten is één behandeling niet voldoende.  Om de beste resultaat te kunnen behalen is het aan te raden om de eerste week om de dag te behandelen. Daarna in overleg met de therapeut.

Dit zou betekenen dat je in één week normaal € 260,00 betaald aan behandelingen. Dit is best prijzig, maar met één behandeling kan je vaak niet het  juiste resultaat behalen. Dit wordt wel verkondigt, maar is niet juist.  APS therapie kan heel veel betekenen bij allerlei klachten, maar bij de meeste klachten zijn daar wel meerdere behandelingen voor nodig.

Daarom heb ik besloten om een APS apparaat te huur aan te bieden. Dan kan je jezelf, paard of hond zelf behandelen om de beste resultaat te behalen. Ik begeleid je hierin. De eerste keer kom ik een intake doen en daarna doe ik de APS therapie behandeling. Voor deze behandeling betaal je het normale tarief. Ik leg je uit hoe je de electroden moet plaatsen en hoe je het apparaat bediend. We hebben contact tussendoor om te overleggen. Zo kunnen we indien nodig, de plaatsen van de electroden aanpassen.

Huurprijzen APS therapie apparaat:

Huurprijs per 2 weken:

Huurprijs per 2 weken  (incl. 2 keer begeleiding ongeveer 15 minuten)    € 150

Verlenging per week     (incl. 1 keer begeleiding ongeveer 15 minuten)    € 50

Huurprijs per maand:

Huurprijs per maand      (incl. 4 keer begeleiding ongeveer 15 minuten)  € 200

Verlenging per 2 weken  (incl. 2 keer begeleiding ongeveer 15 minuten) € 75

Bij het huren van het APS therapie apparaat is de begeleiding telefonisch.

U mag het apparaat zo vaak als je wil gebruiken. Maar doet dit wel in overleg en houd je aan het schema en aantal minuten die de therapeut heeft geadviseerd.

De borg is 300 euro. Na de verhuur periode wordt het bedrag van de verhuur (en eventuele reiskosten) verrekend. Het APS apparaat dient bij afloop verhuurperiode weer onbeschadigd en werkend ingeleverd te worden. Bij niet tijdig inleveren brengen wij € 10,00 per dag in rekening.

aps therapie apparaat