Tarieven

CRANIO SACRAAL THERAPIE:

Eerste behandeling incl. intake (ongeveer 1,5  uur)                                            € 75,00

Vervolg behandeling Cranio Sacraal therapie ( ongeveer 1 uur)                  € 65,00

Het kan voorkomen dat ik tijdens de behandeling besluit om niet een vol uur te behandelen. Voor sommige paarden is het namelijk  beter om niet te langdurig te behandelen (bv sensibel, ouderdom enz). 

Mocht ik tijdens de behandeling zien, dat het beter is om je paard niet te lang achter elkaar te behandelen, dan bereken ik € 11,00 per 10 minuten.

Behandeling Cranio Sacraal voor paard en APS therapie eigenaar           € 95,00

De Palsset zit bij de prijs inbegrepen. 

cranio sacraal
cranio sacraal

APS THERAPIE:

APS therapie voor paard per behandeling (1 uur)                                                € 65,00

APS therapie voor mens per behandeling (1 uur)                                                € 65,00

Behandeling APS therapie voor paard en eigenaar                                           € 95,00  

De Palsset zit bij de prijs inbegrepen. 

APS therapie
APS therapie

REISKOSTEN:

Binnen een straal van 20 kilometer reken ik geen reiskosten vergoeding. Buiten deze straal bereken ik € 0,20 per kilometer. Ik vertrek vanuit Dodewaard en ik ga uit van de kilometers die op mijn navigatie systeem staan. Indien mogelijk kan ik je inplannen in een route, zodat dit scheelt in de reiskosten.

Mijn werkgebied is 50 kilometer rondom Dodewaard. In overleg of als er meerdere paarden die behandeld moeten worden op 1 stal staan, dan ben ik bereid om verder te reizen. 

In mijn werkgebied liggen o.a. de volgende steden en dorpen: Dodewaard, Andelst, Zetten, Hemmen, Herveld, Zoelen, Ochten, Kesteren, Randwijk, Heteren, Echteld, Lienden, Ingen, Rhenen, Tiel, Maurik, Elst, Amerongen, Leersum, Veenendaal, Ede, Wageningen, Ederveen, Bennekom, Doorwerth, Oosterbeek, Renkum, Wolfheze, Arnhem, Huissen, Ewijk, Bemmel, Slijk Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Weurt, Beuningen, Wijchen, Alverna, Overasselt, Nederasselt, Grave, Velp, Reek, Schaijk, Herpen, Ravenstein, Winssen, Hernen, Batenburg, Horssen, Appeltern, Hernen, Megen, Haren, Oss, Megen, Alphen, Lith, Dreumel, Wamel, Beneden Leeuwen, Druten, Reek, Velp, Ubbergen, De Laar, Driel, Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort, Barneveld ect.

Provincie: Gelderland, Zuid Holland, Brabant, Limburg en Utrecht.

Kijk op de foto of je woonplaats zich binnen de cirkel bevindt. Is je woonplaats buiten de cirkel, dan kan je altijd even contact opnemen om te overleggen. Ik werk ook net over de grens (Duitsland) o.a. omgeving Kleve en Kranenburg.