Over mij

Mijn naam is Daniella en paarden zijn al meer dan 40 jaar mijn passie . In 2010 heb ik besloten om mijn hart te gaan volgen en ben gestart met de opleiding APS therapeut (HBO).  Zelf had ik hele goede ervaringen met het APS apparaat.  Zo goed zelfs, dat internisten verbaasd waren naar de verbetering van mijn waardes. APS Therapie is een revolutionaire therapie die met behulp van het APS apparaat het lichaam stimuleert bij herstel, regeneratie en energie bevordering. Het APS apparaat geeft een microstroom signaal af aan het lichaam om de lichaamseigen actiepotentiaal op te wekken en lichaamsenergie vrij te maken. Ik behandel niet alleen paarden, maar ook mensen en honden met APS therapie.

Toen ik van een vriendin hoorde dat haar paard door Cranio sacraal therapie weer helemaal klachtenvrij was, werd ik wel heel nieuwsgierig naar deze therapie. Ze had haar paard door verschillende dierenartsen laten onderzoeken, maar ze konden niets vinden. Op advies van de dierenarts, had ze haar paard door een fysiotherapeut en osteopaat laten behandelen. Ze zag wel verbetering, maar toch was haar paard nog steeds niet zoals voorheen. Op aanraden van een andere vriendin, heeft ze haar paard door een Cranio sacraal therapeut laten behandelen. Ze was hier in eerste instantie heel sceptisch over.  Na drie behandelingen liep haar paard weer helemaal los door het lijf en was weer een vrolijk paard zoals voorheen en helemaal klachtenvrij!

Ik ben mij toen gaan verdiepen in Cranio sacraal therapie en ook op zoek gegaan naar meerdere ervaringen. Nadat ik met veel mensen had gesproken en ook nog heel veel ervaringen had gelezen wist ik het zeker, dat ik deze opleiding wilde gaan volgen. Inmiddels ben ik niet alleen APS therapeut, Cranio sacraal therapeut maar ook ECT (Equine Cranio Touch) therapeut.  Equine Cranio touch therapeut houdt in dat ik afgestudeerd ben voor Guasha therapeut, verdieping Cranio sacraal therapie, voeding en supplementen  advies kan geven en de juiste etherische oliën kan adviseren.

Ik ben voor mijn praktijkexamen geslaagd met de hoogst haalbare waardering “zeer goed”, waar ik erg trots op ben. Hieronder ziet u mijn andere opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd. Naast de opleidingen en cursussen blijf ik mij elke dag verdiepen via lectuur, internet en media.  Ook zal ik natuurlijk bijscholingen blijven volgen.

Mijn opleidingen/ cursussen:

 • APS therapeut (1 jarige HBO opleiding)
 • Cranio Sacraal therapeut (1 jarige HBO opleiding)
 • ECT Equine Cranio touch therapeut (1 jarige HBO opleiding)
 • Guasha / ECT steen techniek (1 jarige HBO opleiding)
 • Voeding, kruiden, supplementen en aromatherapie
 • Homeopathie voor dieren (1jarige MBO opleiding)
 • Bewegingsleer (Drs. F. Doesburg)
 • TRT Method (Tristan Tucker)
 • Tok Sen massage
 • Biotensor
 • Bach bloesems
 • Symposium UU (interne ziekten)
 • Webinar UU Tandheelkunde
 • Equine studies The Horse Inside Out deel 1