Over mij

Mijn naam is Daniella en ik ben Cranio Sacraal therapeut en APS therapeut. In 2010 ben ik gestart met de opleiding APS therapeut (HBO). APS Therapie is een revolutionaire therapie die met behulp van het APS apparaat het lichaam stimuleert bij herstel, regeneratie en energie bevordering. Het APS apparaat geeft een microstroom signaal af aan het lichaam om de lichaamseigen actiepotentiaal op te wekken en lichaamsenergie vrij te maken. Ik behandel niet alleen paarden, maar ook mensen met APS therapie. Toen ik van iemand hoorde dat haar paard door Cranio sacraal therapie weer helemaal de oude was geworden, werd ik wel heel nieuwsgierig. Ze had haar paard door verschillende dierenartsen laten onderzoeken. Maar ze konden niets vinden. Op advies van de dierenarts, had ze haar paard door een fysiotherapeut en osteopaat laten behandelen. Ze zag wel verbetering, maar toch werd haar paard nog steeds niet zoals voorheen. Op aanraden van een vriendin, heeft ze haar paard door een Cranio sacraal therapeut laten behandelen. Ze was hier in eerste instantie heel sceptisch over. Maar toch wilde ze het graag proberen voor haar paard. Na drie behandelingen liep haar paard weer helemaal los in het lijf en was weer een vrolijk paard zoals voorheen. Dit vond ik heel interessant en daarom ben ik mij gaan verdiepen in Cranio sacraal therapie en ook op zoek gegaan naar ervaringen. Ik kwam heel veel goede ervaringen tegen, ook met paarden met het headshaking syndroom. Na het lezen van alle informatie, heb ik besloten om mij in te schrijven voor de opleiding Cranio Sacraal therapie.

Mijn opleidingen/ cursussen:

  • APS therapeut (1 jarige HBO opleiding)
  • Cranio Sacraal therapeut (1 jarige HBO opleiding)
  • Level 2 ECT Equine steen Guasha therapeut, voeding, kruiden en aromatherapie (1 jarige HBO opleiding)
  • Homeopathie dieren (1jarige MBO opleiding)
  • Guasha / ECT steen techniek (1 jarige HBO opleiding)
  • Biotensor
  • Tok Sen
  • Bewegingsleer (Drs. F. Doesburg)