Magnetiseren

Door de jaren heen ben ik mensen tegen gekomen die zeiden dat ik iets met mijn handen moest gaan doen. Ik vond het allemaal maar “zweverig” klinken. Maar in mijn gevoel diep van binnen wist ik toen al dat het wel eens waar kon zijn. Maar mijn verstand vond het toch nog iets raars allemaal. Met de jaren kreeg ik steeds meer dieren. Als een dier van mij niet lekker in zijn vel zat of ergens last van had, dan deed ik onbewust al magnetiseren, door mijn hand op de de klachten zone te leggen. Wat mij iedere keer verbaasde als ik dat deed, is hoe het dier (wat ik onbewust al aan het behandelen was) ging kauwen, geeuwen, zuchten van ontspanning (verlichting) enz. Ik heb er nooit over nagedacht dat ik misschien wel aan het “magnetiseren” was.

Nu na al die jaren wil ik mijn gevoel gewoon volgen en weet ik dat er inderdaad iets onder mijn handen gebeurd als ik mijn hand op een bepaalde plek leg. Of het nu magnetiseren of iets anders wordt genoemd, maakt mij niets uit. Waar het mij om gaat is dat er daadwerkelijk iets gebeurd, waardoor er verbetering optreedt. 

IS MAGNETISEREN ZWEVERIG OF NIET?

Nee, magnetiseren is absoluut niet zweverig. Wetenschappers (o.a. Einstein) weten al tijden dat alles uit energie bestaat. Mensen en dieren hebben een netwerk aan energieën. Stroomt de energie in dit netwerk niet goed, dan kunnen er klachten ontstaan (vaak door stress). Als een magnetiseur uw lichaam net dat energie stootje kan doorgeven, kan het zijn dat de energie in  het lichaam weer beter gaat doorstromen en kan er verbetering van uw klachten optreden. 

MAGNETISEREN.

Magnetiseren, oftewel energetisch behandelen, is een natuurgeneeswijze dat al duizenden jaren oud is en bij ons als mensen hoort. Tijdens een energetische behandeling wordt het zelfgenezend vermogen van lichaam én geest geactiveerd en gestimuleerd, waardoor de klachten verbeteren of verdwijnen. Om de mens heen bevindt zich een energieveld. Door blokkades in het lichaam en door disbalans kunnen mensen ziek worden en klachten gaan vertonen. Magnetiseren kan ook preventief werken. Blokkades krijgen immers niet meer de kans om op te stapelen, om vervolgens hierdoor tot problemen te leiden. Samengevat is magnetiseren het geven van energie en het herstellen van de balans tussen lichaam,geest en ziel,waarbij het opruimen van blokkades centraal staat.