Over mij

Hallo mijn naam is  Daniella en paarden zijn al meer dan 40 jaar mijn grootste passie. Ik ben met de opleiding APS therapie begonnen, omdat ik zeer goede resultaten had gezien met deze therapie. Niet alleen met mensen heb ik goede resultaten gezien, maar ook bij paarden, honden en andere dieren. Ik richt mij met APS therapie vooral op paarden en mensen. 

Ik heb zelf door het gebruik van APS therapie mijn klachten aanzienlijk zien verminderen. Zelfs internisten hebben met verbazing gekeken naar mijn waardes na de behandelingen.  U begrijpt nu wel, waarom ik razend enthousiast ben over deze therapie en waarom ik de opleiding zelf ben gaan volgen. 

In 2011 ben ik geslaagd voor de opleiding APS therapie (HBO). Tijdens en na mijn opleiding heb ik veel mensen en dieren behandeld in mijn kennissenkring met zeer goede resultaten. Na veel ervaring op gedaan te hebben, ben ik gestart om professioneel te gaan behandelen. 

Het APS apparaat geeft een microstroom signaal af aan het lichaam om de lichaamseigen actiepotentiaal op te wekken en lichaamsenergie vrij te maken, waardoor het zelfgenezende vermogen wordt gestimuleerd (energie gaat weer stromen). APS therapie wordt ook ingezet voor pijnbestrijding.

Kijk voor meer informatie onder de rubriek “APS therapie”. Onder het menu “meer info” kan je zien hoe APS therapie werkt. 

Ik ben in het bezit van een APS apparaat voor humaan gebruik en een APS apparaat voor paarden en honden. Om het beste resultaat te behalen zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Om de kosten te beperken verhuur ik ook APS therapie apparaten met begeleiding. 

Zeven jaar later hoorde ik goede verhalen over Cranio Sacraal therapie. Mijn enthousiasme was groot voor deze therapie, nadat ik mij uitgebreid had verdiept en na het zien van diversen resultaten.  Ik besloot om de 1 jarige HBO niveau opleiding Cranio Sacraal te volgen. Daarna heb ik ook de 1 jarige HBO opleiding ECT (Equine Cranio touch) therapie gevolgd. Beiden opleidingen heb ik met succes afgerond. Met als resultaat de hoogst haalbare waardering “zeer goed”. Cranio Sacraal therapie is een uit verdiept gedeelte vanuit de osteopathie. 

De Equine Cranio touch therapeut houdt in dat ik afgestudeerd ben voor Guasha therapeut, verdieping Cranio sacraal therapie, voeding en supplementen  advies kan geven en de juiste etherische olie kan adviseren (via reuk).  

Zowel  APS therapie als Cranio Sacraal therapie werken op het zelfgenezende vermogen. 

Mijn werkgebied is ongeveer 100 kilometer rondom Dodewaard. Indien u verder weg woont kunt u altijd contact opnemen om te overleggen. Ik werk vaak in de avond, zodat u niet speciaal vrij hoeft te nemen om te kunnen afspreken.

Ik ben APS therapeut en geen dierenarts. Bij twijfel ALTIJD eerst de dierenarts bellen! APS therapie kan uitstekend ingezet worden naast de behandeling van de dierenarts of als nabehandeling om het genezingsproces te bespoedigen.